AMEF 2018 - Sljedećeg tjedna u Bruxelles-u održat će se otvorena konferencija o aditivnim tehnologijama

Sljedećeg tjedna, od 23. - 24. listopada u Bruxelles-u će se održati tzv. AMEF (Additive Manufacturing Europe Forum), konferencija posvećena aditivnim tehnologijama.

Za održavanje AMEF-a zaslužni su Am-Motion, Europska Komisija i Am-Platform, a sama konferencija održat će se u konferencijskom centru “Blue Point”, u Bruxelles-u.

Na konferenciji će se, naravno, puno pričati općenito o aditivnim tehnologijama, ali ono glavno su rasprave i predavanja na temu kako potaknuti i povećati broj implementacija aditivnih tehnologija u poslovanja raznih tvrtki diljem Europe.

Kao i kod svake druge konferencije, najveća vrijednost takvih događaja jesu sklapanja novih poznanstava i potencijalnih poslovnih partnera, Am-Motion pod moto za konferenciju navodi kako su aditivne tehnologije izuzetno bitne za europsku industrijalizaciju i digitializaciju te kako su opravo aditivne tehnologije ključ 4. industrijske revolucije.

“Additive manufacturing is a key driver of European industrialisation and digitalisation.”

“A vital enabler of the industry 4.0 revolution.”

INVESTICIJA EUROPSKE UNIJE U ADITIVNE TEHNOLOGIJE

Europska unija odvojila je 250 mil. € u svrhu razvoja raznih projekata usko vezanih uz aditivne tehnologije kojima će biti posvećeno čitavo predavanje na ovogodišnjem AMEF-u. Priča se o projektima vezanim za metalurgijsku, građevinsku i automobilističku industriju, a uskoro ćemo i vidjeti koji su to projekti.

BESPLATAN ULAZ

AMEF 2018. biti će besplatna konferencija, a ukoliko namjeravate otići, a da se niste još registrirali, učinite to ovdje.

Za primanje sažetih obavijesti o novostima i zanimljivostima iz industrije 3D printanja, PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Leo Gregurić