Pišite članke o raznim temama vezanim uz 3D ispis i zaradite

Ukoliko imate nekakvo znanje o 3D ispisu te ukoliko želite ponešto zaraditi "usput", prijavite se na tzv. content academy kojeg održava najveći svjetski portal za novosti iz svijeta 3D ispisa, ALL3DP.

Ako redovito pratite novosti vezane uz 3D ispis postoje šanse da vam je ALL3DP dobro poznata stranica za novosti iz svijeta 3D ispisa. Kako bi zadržali poziciju najboljeg 3D print portala za novosti, ALL3DP odlučio je plaćati drugim ljudima koji nisu stalni zaposlenici da pišu članke te da za svaki članak dobiju određeni novčani iznos.

Stvar funkcionira jednostavno, pošaljete im email u kojem objasnite zašto baš vi želite pisati za njih, oni Vam odgovore na email govoreći da im je drago da ste zainteresirani te da Vas žele testirati odnosno dobijete nekoliko tema na odabir te zatim trebate napisati članak vezan uz tu temu. Nakon što im pošaljete svoj demočlanak, urednici ALL3DP-a će pročitati vaš rad te će napraviti male ispravke ukoliko je potrebno kako bi Vas upozorili na greške koje biste trebali pokušati izbjeći dok pišete. Ako to sve prođe dobro, prihvatit će Vas u content academy te možete započeti pisati za njih. Na raspolaganju za pisanje imate nekoliko desetaka tema, Vi odaberete temu koju želite te ta tema postaje “vaša” na određeno razdoblje što Vam omogućava veliku fleksibilnost, i ono najbolje, niste obvezni biti na jednom mjestu već možete raditi s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Ne možemo Vam otkriti koliko ljudi trenutno piše u sklopu ALL3DP-ovog content academy programa niti koliko točno iznose plaće po članku, ali možemo Vam reći da nećete biti razočarani  ukoliko se odlučite prijaviti na content academy.

Ukoliko znate ponešto o 3D ispisu te biste htjeli ponešto i zaraditi,, preporučamo Vam da se okušate u pisanju članaka za ALL3DP, a prijaviti se možete ovdje.

Za primanje sažetih obavijesti o novostima i zanimljivostima iz industrije 3D printanja, PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

 

Leo Gregurić