Maker Faire po prvi puta dolazi u Zagreb!

Sredinom listopada, 12. i 13. u mjesecu, u Zagrebu će se održati Maker Faire - sajam koji “makerima” daje priliku da javnosti pokažu svoje kreacije.

Razvoj STEM scene zasigurno Vas je navukao na to da mislite da su “makeri” oni pametni geekovi koji programiraju robote i što sve ne. Djelomično točno, ali ipak daleko od točnog. Maker je apsolutno svatko tko svojim rukama nešto radi, bilo da se radi o umjetničkom djelu, pečenju kolača, 3D printanju i robotici, sve to spada u isti koš.

Naravno, Maker Faire je poznat po tome da donosi puno sadržaja s područja robotike, elektronike i 3D printanja, a ne pečenja kolača. Bez obzira na sve, ispred nas je jedan izuzetno kvalitetan događaj, stoga Vas sve pozivamo da ukoliko možete posjetite Tehnički muzej za vikend 12. ili 13. listopada i pogledate što sve izlagači nude.

Što se nas kao tvrtke tiče, naravno da imamo veliki interes za ovakav događaj, stoga se nadamo da ćemo biti jedni od izlagača! Ako se planovi ostvare, možete biti sigurni u to da ćemo pripremiti zanimljiv izlagački štand i predstaviti svoju tvrtku i ono što radimo - po prvi puta na javnom događaju! Potpora nam uvijek godi, stoga Vas se nadamo vidjeti u velikom broju.

Više informacija o sajmu pogledajte ovdje.

Vidimo se!

U razdoblju od pisanja ovog članka pa do održavanja sajma obaviještavati ćemo Vas preko newslettera, stoga se pretplatite ukoliko želite čuti najnovije obavijesti u vezi našeg izlaganja na sajmu i ostalih tema vezanih uz Maker Faire! PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Leo Gregurić