BLAGDANSKI POPUSTI NA 3D PRINTER

30 % POPUSTA Na SVE FILAMENTE.png

Prošle godine u ovo prekrasno, blagdansko doba, bili smo podosta neiskusni što se tiče blagdanskih marketinških kampanja. Sa godinu dana više iskustva, ove godine smo odlučili blagdanskom marketingu postupiti na jedan malo drugačiji način.

Odlučili smo sa Vama podijeliti naša najiskrenija mišljenja i stavove prema blagdanskim marketinškim kampanjama, pa tako i našoj.

Krenimo stoga odmah, in medias res. Nije tajna da smo vrlo mlada tvrtka koja pokušava rasti i razvijati se što je to više moguće. Kako bismo mogli rasti, potreban nam je, naravno, novac. Novac zarađujemo prodajom 3D pisača i filamenata tvrtke M3D, a u budućnosti imamo planove i za proširivanje poslovanja, odnosno planiramo se baviti ne samo zastupništvom za tvrtku M3D, ali vratimo se nazad na temu naše ovogodišnje blagdanske marketinške kampanje.

Prosinac je mjesec u kojemu zasigurno veliki broj ljudi troši novce na razne poklone za svoje najmilije, a upravo u to doba sve tvrtke svijeta “love” kupce svojim blagdanskim popustima kako bi ostvarli što veću prodaju.

Naravno, i nama je cilj ove godine prodati što veći broj 3D pisača za pod bor, ali osim toga, želimo sa Vama putem ovog članka podijeliti naše iskreno mišljenje, odnosno stav prema ideji koju zovemo “3D pisaču za pod bor”.

Ukoliko pratite naš blog, zasigurno ste primijetili da smo dosad pisali o primjerima uporabe 3D ispisa u raznim industrijama, od automobilističke do biciklističke i kulinarske…

Svakoga dana sve više i više tvrtki odlučuje investirati u 3D ispis kako bi unijeli novu tehnologiju u samo poslovanje, a samim time ga i poboljšali. Uvlačenjem 3D ispisa u poslovanje mnogih tvrtki, otvaraju se nova radna mjesta i traže se nove vještine, poput rukovanja profesionalnim 3D printerima, ali i znanja o uporabi CAD softvera kojim se stvaraju modeli za 3D ispis.

Mi vjerujemo da, pogotovo djeca, uporabom 3D pisača koje mi prodajemo mogu steći dobru količinu početnog znanja i zanimanja za 3D ispis, što im kasnije u životu može, ali ne mora, pružiti dobru podlogu za buduće zanimanje i karijeru…

Uz 3D pisač, djeca koju to zanima, mogu sami sebi raditi razne modele, ali ono najbitnije, oni kroz to uče o postavkama ispisa, uče kako koristiti CAD softver za izradu 3D modela, uče kako pozicionirati model kako bi potreba za potpornim materijalom bila sve manja, uče o tome kako i sam 3D pisač radi te se, nadamo, pritom i zabavljaju.

Da, iznijeli smo sve ove pozitivne razloge za kupnju 3D pisača kako bismo u Vama pobudili novu dozu interesa za 3D ispis, te samim time možda neki od Vas i na kraju odluče kupiti 3D pisač kod nas, ali osim toga, mi zaista vjerujemo u potencijal kućnog 3D pisača kao alata kojim, pogotovo djeca u dobi od 12-13+ godina kojim mogu steči određenu količinu početnog znanja o 3D ispisu.

Prošlog smo Božića prodali nekoliko 3D pisača koji su završili pod borom kao poklon za djecu osnovno školske dobi, te smo od nekih roditelja čak dobili i veoma lijep “feedback”, drugim riječima, roditelji koji su od nas kupili 3D pisač za svoje dijete/djecu su nam se javili i rekli kako su se djeca zainteresirala za tu tehnologiju te da aktivno koriste svoj kućni 3D pisač za, primjerice, izradu figurica, te da istinski uživaju u tome.

Nama je dakako u interesu prodati 3D pisače što većem broju ljudi, ali nam pozitivan feedback kupaca toliko puno znači, i veseli nas, da to teško riječima možemo opisati.

Upravo zato se nadamo da ćemo i ovoga Božića ostavriti dobre prodajne rezultate koji će nam omogućiti da rastemo, ali i koji sa sobom dovesti novu dozu pozitivnog “feedbacka” i osmijeh na lica onih koji započnu za korištenjem 3D pisača iz naše ponude.

I ovoga Božića su svi naši proizvodi na posebnim blagdanskim popustima, stoga nam se slobondo javite ukoliko Vas interesira kupnja, a i ako ne namjeravate kupiti 3D pisač, ali Vas 3D ispis ipak zanima te imate pitanja, također nam možete poslati poruku sa pitanjima na koja ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti.

Kao i prošle godine, želimo Vam ugodne blagdane, puno veselja, druženja i dobre hrane, a i nadamo se da ćemo i ove godine biti ponosni ustupitelji za "3D pisač pod bor”, te da će interes za 3D ispis probuditi u što većem broju ljudi.

/////3DGlobe Team

Leo Gregurić