M3D Pro je evolucija M3D Micro + 3D pisača. Iako M3D Pro nije nasljednik Micro + 3D pisača, on svojim izgledom uvelike podsjeća na Micro +. Relativno velik volumen ispisa, kompaktno kučište i jendostavnost korištenja jedni su od najvećih aduta M3D Pro 3D pisača.

M3D Pro je trenutni vrh naše ponude. Radi se o 3D pisaču kojeg je vrlo jednostavno koristiti zbog kompaktnog, otvorenog kučišta i user friendly softvera.

Vanjskim izgledom M3D Pro zaista uvelike podsjeća na M3D Micro +, ali radi se o potpuno drugačijem uređaju. M3D Pro koristi komponente od nehrđajućeg čelika i bronce što omogućuje precizne pomake te sveukupno poboljšava “osjećaj” samog uređaja.

Za razliku od Micro + 3D pisača, M3D Pro dolazi samo u crnoj boji kučišta. M3D Pro standardno dolazi sa staklenom grijanom pločom za ispis koja je iznimno energetski efikasna, M3D tvrdi da troši tri puta manje energije od standardnih grijanih ploča za ispis.

DSC01707.JPG

Kod kućnih i uredskih 3D pisača izuzetno je bitno da je 3D pisač tih pri radu, a M3D Pro to jest. Čak je moguće i mirno spavati u sobi u kojoj M3D Pro ispisuje neki model.

Vrlo korisna značajka M3D Pro 3D pisača je tzv. stand alone način rada. Unutar kučišta M3D Pro 3D pisača nalazi se microSD kartica koja dolazi već instalirana uz pisač. Ugrađena microSD kartica Vam omogućuje da odspojite računalo s USB kabela kojim je povezano na 3D pisač, tijekom ispisa, što je izuzetno korisno ako koristite laptop.

 

Untitled design-2.png

 

SPECIFIKACIJE M3D PRO 3D PISAČA

NIŽI VOLUMEN ISPISA - 177.8mm x 177.8mm x 152.4mm

VIŠI VOLUMEN ISPISA - 152.4mm x 137.16mm x 33.02 mm

REZOLUCIJA ISPISA - 25-350 mikrona

STANDARDNI PROMJER MLAZNICE - 0.40 mm (dostupne su i druge veličine)

BRZINA ISPISA - Do 60mm/s

PODRŽANI TIPOVI DATOTEKA - .STL i .OBJ

PODRŽANI OS - Windows, Mac i Linux

PODRŽANI FILAMENT - 1.75 mm (podržani su i filamenti drugih proizvođača)

MASA PISAČA - 2.13 kg

Jamstvo na M3D Pro traje 1 godinu, ali moguće je dokupiti produženo jamstvo. Uz pisač dolazi i besplatni M3D-ov softver kojim se priprema model za ispis, specificiara se kvaliteta ispisa, podešava veličina modela itd.

Ukoliko tražite 3D pisač koji je napredniji od našeg entry level m3D Micro + 3D pisača, M3D Pro je defitivno kandidat za Vas.