DOBRODOŠLI

3DGlobe

DSC01267.JPG

Kod nas možete…

Untitled design-4.png

KUPITI 3D PRINTER I FILAMENT

Untitled design-4 copy 2.png

NARUČITI USLUGU 3D PRINTANJA

Untitled design-4 copy 3.png

UČITI O 3D PRINTANJU I NOVOSTIMA IZ INDUSTRIJE 3D PRINTANJA

 

3D PRINTERI

Tražite 3D printer za osobnu ili poslovnu uporabu? Pogledajte ponudu naših 3D printera i možda pronađete baš ono što tražite!

DSC09433.jpg
 

Filament

U ponudi imamo PLA, ABS i fleksibilne filamente raznih proizvođača i boja.

 
 

Usluga 3D printanja

 

IMG_6142.JPG

Najnovije s bloga

 

3D PRINTANO NASELJE ZA BESKUĆNIKE U LATINSKOJ AMERICI

Dobrotvorna organizacija NewStory je u suradnji s tvrtkom ICON i fuseproject razvila proces izgradnje 3D printanih kuća.

Novčana sredstva prikupljena putem NewStory web stranice usmjeruju se u razvoj tehnologije 3D printanja kuća, ili direktno u gradnju.

Prvo ikad 3D printano naselje izgradit će se ovog ljeta u Latinskoj Americi, i postati će novi dom za obitelji koje imaju mjesečne prihode manje od $200.

MOŽE LI 3D PRINTANJE OMOGUĆITI BRŽI OPORAVAK ZA NOTRE-DAME?

Kao što i sami već zasigurno znate, nedavno je izbio požar u području krova katedrale Notre-Dame u Parizu. Iako se još nezna kako izgleda plan renovacije, za koju je dozvoljen vremenski period od 5 godina, nizozemska tvrtka Concr3de nudi inovativno rješenje.

Naime, Concr3de se bavi 3D printanjem u građevinarskom sektoru te razvojem 3D printera koji je sposoban za rad s cementnim materijalima koji imitiraju kamen.

PRINT YOUR CITY - 3D PRINTANJE OPREME ZA JAVNE POVRŠINE IZ RECIKLIRANE PLASTIKE

Svi znamo da je plastika materijal kojem trebaju stotine godina da se razgradi. Osim što se teško razgrađuje, velika količina sveukupnog otpada svijeta otpada na plastiku što onečišćuje okoliš.

Print Your City! je projekt pokrenut od strane nizozemskog dizajnerskog studija The New Raw koji se osim dizajna bavi istraživanjem materijala i 3D printanjem.

Cilj Print Your City! projekta je pretvoriti plastični otpad gradova u nešto korisno uporabom 3D printanja, poput klupica za javne površine.

 
Untitled design-4 copy 7.png
EDUKACIJA o 3D PRintanju copy.png

#kreacijekorisnika

Pogledajte neke od primjera koji prikazuju što korisnici M3D 3D pisača izrađuju u toplini svojeg doma.