DOBRODOŠLI

3DGlobe

DSC01267.JPG

Najnovije s bloga

 

PRINT YOUR CITY - 3D PRINTANJE OPREME ZA JAVNE POVRŠINE IZ RECIKLIRANE PLASTIKE

Svi znamo da je plastika materijal kojem trebaju stotine godina da se razgradi. Osim što se teško razgrađuje, velika količina sveukupnog otpada svijeta otpada na plastiku što onečišćuje okoliš.

Print Your City! je projekt pokrenut od strane nizozemskog dizajnerskog studija The New Raw koji se osim dizajna bavi istraživanjem materijala i 3D printanjem.

Cilj Print Your City! projekta je pretvoriti plastični otpad gradova u nešto korisno uporabom 3D printanja, poput klupica za javne površine.

U NIZOZEMSKOJ OTVORENO PRVO POSTROJENJE U EUROPI ZA 3D PRINTANJE BETONA

Nizozemski grad Eindhoven postao je dom prvog postrojenja za 3D printanje betona u Europi. Postrojenje su osnovale dvije nizozemske tvrtke, Weber Beamix i BAM Infra.

Glavni cilj postrojenja jest napraviti još jedan korak naprijed u modernizaciji građevinske industrije. Taj cilj je učiniti domove cijenom pristupačnijima upoprabom potpuno drugog načina gradnje - 3D printera za beton.

TALIJANSKI STARTUP OCORE PREDSTAVIO MINI-6.50 - PRVU IKAD 3D PRINTANU BRODICU

Talijanski startup OCore može se pohvaliti činjenicom da je kreator je prve ikad 3D printane brodice, a to je regatna jedrilica.

Razvojem 3D printera velikog formata (volumena za printanje), OCore je bio u mogućnosti započeti sa radom na prvoj ikad 3D printanoj brodici.

Regatna jedrilica za koju je izrađen ovaj 3D printani trup zove se MINI 6.5, a u duljinu mjeri, pogađate, 6.5 metara.

 
 

M3D Micro +

Ukoliko ste u potrazi za svojim prvim 3D pisačem, na dobrom ste mjestu. M3D Micro + je relativno pristupačan 3D pisač za sve one koje zanima 3D ispis te bi htjeli imati 3D pisač kod kuće. Micro + je kompaktan i jednostavan za korištenje, a dolazi u 5 različitih boja.

DSC03451.JPG
 

Filament

Filament je naziv za materijal kojeg koriste FDM/FFF 3D pisači.

U našoj ponudi nalaze se M3D filamenti tipa PLA, ABS-R, Tough i filamenti s ugljilčnim vlaknima.

 
 
 

M3D Pro

M3D Pro je najlakše zamisliti kao veću i napredniju verzija M3D Micro + 3D pisača. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama, M3D Pro je vrlo tih pri radu, a njegovo kompaktno kučište pruža veliki volumen ispisa te jednostavnost korištenja. 

dhhdh.png
EDUKACIJA o 3D PRintanju copy.png

#kreacijekorisnika

Pogledajte neke od primjera koji prikazuju što korisnici M3D 3D pisača izrađuju u toplini svojeg doma.

PREGLED TRENUTNO DOSTUPNIH PROIZVODA I NJIHOVIH CIJENA

the art of giving.png