DOBRODOŠLI

3DGlobe

DSC01267.JPG

Najnovije s bloga

 

3D PRINTANA KOČIONA KLJEŠTA ZA BMW 850i Night Sky

BMW je nedavno predstavio dugo iščekivanu “osmicu”, a nakon predstavljanja coupea, ubrzo je stigao i kabrio, a BMW je jučer predstavio i “one-off” ekskluzivnu verziju “osimice”, 850i Night Sky kojeg krase 3D printana kočiona klješta i detalji u interijeru i eksterijeru proizvedeni iz meteorita.

ZNANSTVENICI S MIT-A ZAPOČINJU S 3D PRINTANJEM STAKLA

MIT (Massachusetts Institute of Technology), ugledno sveučilište osnovano 1861. godine svake godine donosi niz zanimljivih otkrića i inovacija, a u 2019. godinu znanstvenici s MIT-a ušli su objavom svog projekta o 3D printanju stakla.

FORD: IMPLEMENTACIJA 3D ISPISA NA PROIZVODNU TRAKU

Ne tako davno, Volkswagen je objavio vijest da je u proizvodnju novih vozila uveo 3D ispis kako bi se smanjili troškovi i vrijeme čekanja proizvodnje alata za, primjerice, aplikaciju oznake modela automobila.

Dobre vijesti stižu iz Forda, naime kompanija se odlučila implementirati Ultimaker 3D pisače u proizvodnju kako bi se smanjili troškovi i vrijeme potrebno za proizvodnju alata za, primjerice, instalaciju oznake modela automobila. Osim toga, Ford ima i velike ambicije glede 3D ispisa u proizvodnji novih automobila…

 
 

M3D Micro +

Ukoliko ste u potrazi za svojim prvim 3D pisačem, na dobrom ste mjestu. M3D Micro + je relativno pristupačan 3D pisač za sve one koje zanima 3D ispis te bi htjeli imati 3D pisač kod kuće. Micro + je kompaktan i jednostavan za korištenje, a dolazi u 5 različitih boja.

DSC03451.JPG
 

Filament

Filament je naziv za materijal kojeg koriste FDM/FFF 3D pisači.

U našoj ponudi nalaze se M3D filamenti tipa PLA, ABS-R, Tough i filamenti s ugljilčnim vlaknima.

 
 
 

M3D Pro

M3D Pro je najlakše zamisliti kao veću i napredniju verzija M3D Micro + 3D pisača. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama, M3D Pro je vrlo tih pri radu, a njegovo kompaktno kučište pruža veliki volumen ispisa te jednostavnost korištenja. 

dhhdh.png
EDUKACIJA o 3D PRintanju copy.png

#kreacijekorisnika

Pogledajte neke od primjera koji prikazuju što korisnici M3D 3D pisača izrađuju u toplini svojeg doma.

PREGLED TRENUTNO DOSTUPNIH PROIZVODA I NJIHOVIH CIJENA

the art of giving.png